IV міський математичний турнір «Сьома грань-2018»

IV міський математичний турнір «Сьома грань-2018»

З метою виявлення юних знавців математики за сприяння управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради інформаційно-методичним центром ініційовано проведення ІV математичного турніру «Сьома грань-2018» серед учнів 7-8 класів. Турнір відбувся на базі ЗОШ №10 29.03.2018 р., оскільки саме команда ЗОШ №10 виборола перше місце в 2016-2017 навчальному році. В турнірі взяли участь десять команд закладів загальної середньої освіти міста. Усіх присутніх гостинно привітав директор загальноосвітньої школи №10 Федорчук Володимир Григорович, який побажав учасникам успіхів та перемоги.

На початку турніру кожна команда презентувала себе (назва, девіз).

Турнір було побудовано із шести частин – «граней»: історичної, логічної, геометричної, прикладної, арифметичної та математичні жарти. Сьома грань – це грань пізнання своїх можливостей, перевірки власних математичних знань. Кожна «грань» складалась із п’яти запитань. Цьогоріч турнір було проведено за допомогою он-лайн платформи Kahoot. Кожна команда мала гаджет, під’єднаний до мережі wi-fi та авторизований на он-лайн платформі. Учасники обирали правильну відповідь та відразу бачили власний результат. Кількість балів автоматично обраховувалась для кожної команди і виводився на екран загальнокомандний рейтинг. Ведуча турніру Підкаура Н.В. ознайомлювала присутніх з правильними відповідями на поставлені запитання.

Вчителі, які супроводжували учнів знаходились в окремій аудиторії, для них було організовано он-лайн трансляцію турніру.

Урочисті підсумки турніру було проведено в актовій залі закладу. Юних математиків порадували власними виступами художні колективи ЗОШ №10. Було виведено загальнокомандний рейтинг на екран. Переможцями та призерами ІV математичного турніру «Сьома грань-2018» стали команди: CШ №4 (І місце), НВК (ІІ місце) та колегіуму (ІІІ місце). Переможці нагороджені дипломами управління освіти і науки відповідного ступеню та отримали солодощі.

Капітан команди ЗОШ №10 Антонюк Дмитро вручив капітану команди-переможця СШ №4 перехідний кубок, який дає право проводити турнір юних математиків у наступному році на базі школи-переможця.

Сподіваємось, що такі заходи і надалі сприятимуть популяризації математичних наук та розвитку здібностей обдарованих учнів.

Оргкомітет турніру висловлює подяку адміністрації та учителям фізико-математичного циклу загальноосвітньої школи №10 за підготовку та проведення математичного свята.

Олена КОСТЮК, методист ІМЦ


Галерея "Математичний турнір "Сьома грань-2018""

Кiлькiсть переглядiв: 486

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.