Ушанування Великого Кобзаря

З нагоди 204-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка в загальноосвітній школі №8 відбулися дні вшанування славетного сина українського народу .

Бібліотекар Л.М. Трофименко презентувала увазі школярів книжково-ілюстративний куточок, де ознайомила читачів з новинками книг.

Активно долучилися до роботи поетичної вітальні «Ти з нами, Тарасе» учні 2-9 класів, згадали найвідоміші вірші поета, а також спробували самостійно складати поезії про Тараса Шевченка та Україну.

Серед учнів 6-7 класів учитель Т.В. Остаповець провела літературну вікторину «Ім’я Шевченка стукає в серцях», яка збагатила знання учнів, сприяла розвитку здібностей та розширенню їхнього кругозору.

Школярі початкових класів разом з учителем Ю. О. Гарбар попрацювали над проектом «Тече вода з-під явора». Вони виготовили книжку-малятко, ілюстровану малюнками до творів поета.

Серед учнів 5-8 класів учитель образотворчого мистецтва З.М. Кравчук провела конкурс творчих робіт на тему «Садок вишневий коло хати». У своїх малюнках діти передали любов до природи, рідної землі.

Так пройшли Шевченківські дні. Вони залишили по собі яскраві враження, нові знання, принесли натхнення та віру у власні сили.

Тетяна Остаповець, учитель ЗОШ №8

Фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.