Олександр Авраменко вдруге завітав до Новограда-Волинського

Олександр Авраменко - надзвичайно популярний, вишуканий, сучасний, харизматичний, з потужною енергетикою та бездоганним почуттям гумору автор десятків підручників та посібників - 15 березня 2018 року провів для учнів та вчителів закладів загальної середньої освіти Новограда-Волинського, студентів та викладачів економіко-гуманітарного, медичного коледжів два майстер-класи з питань підготовки до ЗНО-2018.

Лауреат Міжнародної Літературно-мистецької премії імені Григорія Сковороди, багаторазовий переможець Національного конкурсу підручників з української мови та літератури для 5-11 класів, автор серії навчальних посібників, за якими навчаються школярі, акцентував увагу на основних етапах підготовки до ЗНО, на раціональному використанні часу, психологічному налаштуванні перед важливим випробуванням, де кожен бал впливає на подальшу долю абітурієнта.

Олександр Миколайович націлював молодь на успіх, вміння презентувати себе, доводити власну думку.

«Я лягаю з українською мовою спати і з нею ж прокидаюсь, проте щодня відкриваю для себе щось нове. Одна з найбільших проблем – це наголошення слів. Наголос – це показник володіння високою культурою мовлення», - зазначив педагог.

Невимушене спілкування з відомим мовознавцем, автором радіодиктантів національної єдності, ведучим експрес-уроків української в «Сніданку з 1+1» Олександром Авраменком, який уже вдруге на запрошення управління освіти і науки відвідав Новоград-Волинський, додало впевненості майбутнім випускникам та наполегливості у здобутті знань.

«Я хочу, аби українська мова стала більш модною, популярною серед суспільства, аби це була мова останньої моделі 7 Iphone», - щиро ділиться мріями Олександр.

Була автограф-сесія, фотосесія, усмішки, жарти, позитив і, звичайно ж, мегапопулярні кишенькові книги, де кожен текст приправлено кумедною ілюстрацією Наталки Гайди, львівської художниці, яка у свій час малювала героїв мультфільму «Сімпсони».

Дякую філологам-однодумцям, адміністрації Новоград-Волинського колегіуму, які розділили радість спікування з гостем.

Олена Огородник, методист ІМЦ


Кiлькiсть переглядiв: 301

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.