14 лютого 2018 року в Новоград-Волинському ДНЗ №14 „Золотий ключик“ відбувся Тематичний день управління освіти і науки

В рамках програми Тематичного дня члени адміністрації закладу провели для присутніх працівників управління освіти і науки, його структурних підрозділів, батьків екскурсію по закладу, ознайомили з умовами перебування дітей у закладі, організацією сучасного розвивального простору для дітей, презентували діяльність закладу.

У форматі круглого столу обговорили актуальні питання функціонування закладу.

Начальник управління освіти і науки Ващук Т.В. повідомила про ідею проведення Тематичного дня управління освіти і науки саме в ДНЗ №14 після звернень громадян. Відповіла на запитання членів колективу та батьків, які надійшли під час проведення акцій „Скринька довіри“, „Відкритий мікрофон“. Акцентувала увагу на фінансовому та матеріально-технічному забезпеченні закладу, вирішенні першочергових проблем.

/Files/images/SAM_6551.jpg Заступник начальника управління освіти і науки Табакова А.О. відзначила роботу ДНЗ №14 з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності як опорного закладу із зазначених питань.

Головний спеціаліст управління освіти і науки Сиротюк І.В. та методист ІМЦ Тесленко О.В. озвучили результати анонімного онлайн-опитування членів педагогічного колективу щодо методичної та управлінської діяльності закладу.

Працівники закладу та батьки мали змогу поспілкуватись з в.о. начальника групи ЦГО Мікац О.А. стосовно харчування дітей в ДНЗ та з провідним спеціалістом централізованої бухгалтерії Косяк А.М., яка ознайомила присутніх з умовами оплати праці працівників закладу дошкільної освіти.

Батьки та працівники закладу висловили вдячність міській владі, начальнику управління освіти і науки Ващук Т.В. за сприяння у вирішенні нагальних проблем закладу та відмітили, що такий формат зустрічі є конструктивним та доцільним. Слова вдячності прозвучали від батьків і на адресу завідувача Гапоненко Т.В.

Ірина СИРОТЮК, головний спеціаліст управління освіти і науки
Кiлькiсть переглядiв: 317

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.