МИСТЕЦЬКИЙ САЛОН У ЗОШ № 5

Однією із форм залучення школярів міста до культури і мистецтва став уже традиційний літературний проект інформаційно-методичного центру управління освіти і науки та ММО учителів зарубіжної літератури і російської мови «Душі прекрасні поривання…». До проекту залучаються всі заклади загальної середньої освіти міста. Такий комплексний захід вимагає ретельної підготовки, він поєднує пізнавальні елементи, міжособистісне спілкування учасників, художнє (літературне, музичне, образотворче) оформлення. Спільна справа сприяє об’єднанню, підвищує відповідальність учнів за доручення, розвиває вміння аналізувати, зіставляти, робити висновки, критично ставитися до своєї і чужої діяльності, успіхів та прорахунків.

8 лютого 2018 року у ЗОШ № 5 відкрився мистецький салон «Дороги, які ми вибираємо», присвячений життєвому і творчому шляху американського письменника О’Генрі, майстра короткої прози, відомого світові своїми чудовими, пронизаними тонким гумором та іронією, творами.

Літературний проект - це, власне, розмови про людину, про творчу особистість через конкретну сценічну дію: читання віршів і прози, розповідей ведучих, створення відповідної атмосфери за допомогою музики, пісень, оформлення, композиційної побудови.

Щира подяка господарям заходу – ЗОШ № 5, а також учасникам літературного проекту – учителям зарубіжної літератури, учням міста – за виявлені креативність та завзяття.

Наталія МАРЧЕНКО,
методист інформаційно-методичного центру

Фото можна переглянути тут

Кiлькiсть переглядiв: 347

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.