Повернутися до звичайного режиму

Конкурсно-розважальна гра «26 причин любити Україну»

26 січня 2018 року в рамках засідання патріотичного клубу «Звягель-Патріот» у ЗОШ № 2 відбулася міська учнівська конкурсно-розважальна гра «26 причин любити Україну». Такий захід проведено вперше за ініціативи голови клубу «Звягель-Патріот» Данилюк Юлії, учениці ЗОШ № 2, та за підтримки адміністрації цього ж закладу. Участь у конкурсно-розважальній грі взяли команди всіх закладів загальної середньої освіти міста.

Гра складалася з п’яти конкурсів: географічного, історичного, мовно-літературного, пісенного та «Відомі люди і місця». Оцінювали гру компетентне журі у складі Тетяни Балаушко, головного спеціаліста управління освіти і науки, Любові Гарбовської, директора ЗОШ №2, Ігоря Назарчука, заступника з виховної роботи спілки учасників, інвалідів, ветеранів АТО та Віталія Романюка, члена спілки учасників, інвалідів, ветеранів АТО.

У всіх команд було велике спільне бажання – перемогти, тому гра тримала в напрузі всіх присутніх, була цікавою та захоплюючою. Перемогу здобула команда ЗОШ № 2. Також міський учнівський клуб «Звягель-Патріот» отримав подяку та бойовий прапор від командира та особового складу 2 –го механізованого батальйону військової частини А-0409 за вагомий внесок в загальнодержавну справу – формування громадянина-патріота.

Учасники гри та глядачі отримали задоволення від цікавого і насиченого заходу та запропонували провести ще одні змагання в березні 2018 року.

ТЕТЯНА Балаушко, головний спеціаліст управління освіти і науки

Фото можна переглянути тут

Кiлькiсть переглядiв: 446

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.