Повернутися до звичайного режиму

Розпочалася реєстрація на пробне ЗНО - 2018.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (далі - пробне ЗНО) організовується з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання для пробного ЗНО, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.

Терміни проведення ПРОБНОГО
зовнішнього незалежного оцінювання

Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 13 жовтня 2017 року №150 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році» відбудеться пробне ЗНО:

  • 24 березня 2018 року – з української мови і літератури;
  • 31 березня 2018 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

Звертаємо увагу! 31 березня 2018 року учасник зможе пройти пробне ЗНО з одного із запропонованих навчальних предметів.

Пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії буде перекладено кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами (з урахуванням реєстраційних даних учасників пробного ЗНО).

ПРОБНЕ
зовнішнє незалежне оцінювання дає можливість:

  • ознайомитися з правилами проведення ЗНО;
  • підготуватися психологічно до проходження ЗНО;
  • ознайомитися з форматами сертифікаційних робіт;
  • орієнтуватися в різних формах тестових завдань;
  • розрахувати час на виконання частин сертифікаційної роботи;
  • потренуватися в заповненні бланків відповідей типу А і Б.

Вартість ПРОБНОГО
зовнішнього незалежного оцінювання

Пробне ЗНО є платним для учасників і неприбутковим для організаторів і проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб.

Вартість одного пробного ЗНО для одного учасника складає 129 грн. 00 коп.

Участь у пробному ЗНО дає доступ до тренувального ON-LINE тестування на сайті ВРЦОЯО.

Реєстрація на ПРОБНЕ
зовнішнє незалежне оцінювання

Реєстрація учасників пробного ЗНО (Вінницька, Житомирська, Хмельницька області) проводитиметься на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти з 09 до 31 січня 2018 року. Особи, які проживають на території інших областей України, можуть зареєструватися через сайт відповідного регіонального центру.

Для реєстрації необхідно:

  1. Зайти на сторінку реєстрації на пробне тестування.
  2. Заповнити реєстраційну форму; створити свою персональну сторінку "Особистий кабінет"; вибрати предмети пробного ЗНО.
  3. З персональної сторінки ("Особистий кабінет") роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО.
  4. На основі цієї квитанції здійснити оплату в банківських установах України або в установах інших учасників фінансових послуг.
  5. Роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час і місце проведення пробного ЗНО (інформацію буде розміщено в "Особистому кабінеті" учасника пробного ЗНО до 01.03.2018 року.

Особи, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах проходження пробного ЗНО, повинні вказати про них під час реєстрації:

  • для осіб з порушеннями опорно-рухового апарату, осіб, які одужують після травм, осіб із хворобами нервової системи – наявність в пункті проведення пробного ЗНО пандуса;
  • для осіб з порушеннями слуху – присутність перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

УВАГА! Учасником пробного ЗНО зможе стати особа, яка зареєструється для його проходження та здійснить оплату.

Звертаємо увагу на те, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не використовуються для оцінювання рівня навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти та для конкурсного відбору на навчання до вищих навчальних закладів.


Перейти на сторінку реєстрації пробного ЗНО-2018

Кiлькiсть переглядiв: 554

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.