Виставка передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Новограда-Волинського - 2018»

04 січня 2018 року на базі ЗОШ № 8 відбулася

виставка передового педагогічного досвіду «Сучасна освіта Новограда-Волинського - 2018». Такі заходи є стимулом до вдосконалення педагогічної майстерності, професійного зростання. Лише той педагог, який прагне розвитку, може бути цікавим сучасним учням.

Виставка розпочалася стендовою презентацією матеріалів закладів освіти. Кожен присутній із задоволенням поринув у атмосферу професійного спілкування, гортаючи роботи колег.

З привітальним словом до педагогів звернулася начальник управління освіти і науки міської ради Ващук Тетяна Володимирівна, яка висловила щирі побажання успіху та творчої наснаги на 2018 рік рік змін в освіті як країни в цілому, так і освітянської галузі міста, зокрема. Тетяна Володимирівна озвучила суспільно-важливі освітянські питання впровадження нового Закону України «Про освіту», вимоги, які висуває сьогодення до галузі освіти в цілому.

Веселі емоції і позитивний заряд енергії присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні учнів школи.

Подальша робота продовжилася безпосередньо засіданнями в 11 секціях, які очолили методисти ІМЦ та керівники ММО відповідного фахового напрямку. Автори робіт креативно презентували власні матеріали, ділилися власними набутками у формі виступів, дидактичних ігор, інтерактивних вправ тощо.

Щорічна педагогічна виставка є традиційним заходом. Більшість педагогів визнають, що це можливість донести свій досвід до освітянської спільноти, це можливість отримати визнання і пережити ситуацію успіху. А це не так уже й мало для людини, яка прагне самореалізуватися… Педагогічна виставка надає можливість пропагувати кращі здобутки та інноваційні пошуки наших освітян не лише в межах міста, а й на теренах області і всієї країни. Тим більш приємно, що творчі доробки педагогів міста щорічно отримують гідну оцінку. За результатами XX обласної виставки «Сучасна освіта Житомирщини - 2017» освітянам Новограда-Волинського вручено 41 диплом. 7 педагогів ЗЗСО та ЗДО міста та колектив інформаційно-методичного центру нагороджені дипломами І ступеня КЗ «ЖОІППО» ЖОР Житомирської обласної ради, 14 робіт визнані кращими та отримали дипломи ІІ ступеня, 21 робота отримала визнання та нагороджена дипломом ІІІ ступеня. Переконані, що й цьогорічна педагогічна виставка буде не менш плідною!

Світлана ФІЛАНЧУК,

завідувач інформаційно-методичного центру


Галерея "Педагогічна виставка 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 616

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.