Участь педагогів м. Новограда-Волинського у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Дитинство як цінність: минуле та сучасне»


Майже десять років поспіль новоград-волинські педагоги-«дошкільники»

мають унікальну можливість співпрацювати з науковцями інституту психології імені Г.С. Костюка НАПН України лабораторії психології дошкільника під науковим супроводом кандидата психологічних наук Ладивір С.О. 03 листопада 2017року делегація педагогів-«дошкільників» нашого міста (методист ІМЦ Тесленко О.В., завідувач ДНЗ №1Лесик В.В., завідувач ДНЗ №4 Башинська Л.О., завідувач ДНЗ №6 Медведчук З.П., завідувач ДНЗ №14 Гапоненко Т.В., вихователь-методист ДНЗ №5 Романюк О.І.) взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Дитинство як цінність: минуле та сучасне», яка була присвячена ювілейній даті лабораторії психології дошкільника.

Зі словами вдячності за науку РАДОСТІ РОЗВИТКУ, як власного так і дитячого та батьківського, від імені звягельських педагогів ми привітали лабораторію з 65 річним ювілеєм. Подякували за уроки Добра, Краси та Любові. Особливо зворушливим було відео привітання від маленьких дошкільнят ДНЗ №4 «Сонечко» та фотоколаж «Спогади».

Хай пам'ять знов і знов Вас поверта

На ці стежки, де разом мандрували,

Де Лісової пісні щедрий край

Не раз Вас дивували й чарували.

Співпрця науки і практики відбувається заради тих, хто нас об’єднує, кого ми хочемо зробити щасливими – заради дітей. Наша спільна мета: щасливе дитинство – кожній дитині.

Методист ІМЦ Тесленко О.В.

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.