День Гідності та Свободи у закладах освіти міста

21 листопада у День віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, у закладах освіти міста відбулося ряд заходів.

Біля пам’ятників, встановлених на честь людей, які боролись за незалежність України, меморіальних дошок випускникам, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України, пам’ятників на Алеях слави міських кладовищ пройшла акція «Квіти вдячності» за участю учнів закладів освіти міста.

/Files/images/den_gdnost/№3.jpg Педагогами закладів освіти проведено уроки Гідності і Свободи, під час яких відбулося обговорення відеозвернення Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич. Здійснено перегляд промовідео про те, як відзначають День Гідності в усьому світі. Відбулося складання листів «5 кроків до гідності», в яких учні зверталися до самих себе у майбутньому, із побажаннями бути гідними людьми, з честю нести ім’я Громадянина нашої держави!

Відзначаючи День Гідності та Свободи, молодь сповнена гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Тетяна БАЛАУШКО, головний спеціаліст управління освіти і науки
Кiлькiсть переглядiв: 405

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.