Звітно-виборні збори міського учнівського патріотичного клубу «Звягель - Патріот»

Звітно-виборні збори міського учнівського патріотичного клубу «Звягель - Патріот»

Відповідно до річного плану роботи інформаційно-методичного центру управління освіти Новоград-Волинської міської ради на 2017-2018 н.р. та з метою посилення національно-патріотичного виховання учнівської молоді, набуття навичок громадської діяльності, використання потенціалу та тісної співпраці з молодіжними громадськими організаціями 11 жовтня було проведено звітно-виборні збори міського учнівського патріотичного клубу «Звягель – Патріот».

На початку з вітальним словом до присутніх звернулася Т.М.Балаушко, методист ІМЦ, керівник Клубу.

Під час засідання учні шкіл, які балотувалися на посаду голови клубу «Звягель-Патріот», ознайомили присутніх із виборчою програмою з патріотичного виховання. Зокрема було запропоновано ряд заходів: провести інтелектуальну гру «26 причин любити Україну»; провести флеш-моб «Єднаймося, бо ми – брати»; міський фестиваль патріотичної поезії та пісні «Зустріч трьох поколінь».

Наприкінці засідання шляхом відкритого голосування було обрано голову Ради Клубу. Нею стала учениця 9 класу ЗОШ №2 Данилюк Юлія.

В кінці зборів було погоджено план роботи міського патріотичного клубу «Звягель-Патріот» на 2017-2018 н.р. Діяльність Клубу буде і надалі поширюватися на учнівські та педагогічні колективи загальноосвітніх навчальних закладів м. Новограда-Волинського.

Тетяна БАЛАУШКО, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.