Виїзний семінар педагогів до Львова

Плідно й цікаво провели перші осінні канікули 2017-2018 н.р. учителі предметів художньо-естетичного циклу, які у складі делегації освітян побували у Львові. У рамках спільного виїзного семінару інформаційно-методичного центру та міського методичного об’єднання означеної категорії педагогів «Духовні витоки рідної землі» декілька років поспіль здійснюються творчі поїздки духовно-естетичними осередками України.

І ось – Львів, місто європейської інфраструктури, культури і менталітету. Педагоги побували у Львівській художній галереї, розташованій у палаці Потоцьких. З інтересом слухали розповіді про історію створення і зберігання старовинних художніх полотен. Особливі враження отримали від відвідування сакральних місць – соборів, церков, крипт.

Крім того, подорожуючи вулицями міста, отримували інформацію про архітектурні пам’ятки, ознайомлення з якими передбачено навчальною програмою, від Іванченко С.В., співорганізатора поїздки, учителя НВК, керівника ММО учителів художньої культури.

Переконані: подібні заходи сприяють оновленню особистісно-професійного потенціалу педагогів, популяризації національної духовно-культурної спадщини країни, збагаченню враженнями, почуттями та ідеями, які втілюватимуться у роботу з дітьми.

Наталія Марченко, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.