Презентація досвіду новоград-волинських педагогів на обласному семінарі методистів, відповідальних за викладання математики.

26 вересня 2017 року в м.Житомирі на базі Житомирського ОІППО відбувся обласний семінар методистів, відповідальних за викладання математики з теми «Особливості викладання математики за новими програмами та організація навчального процесу на уроках математики в нових умовах».

Учасники семінару мали можливість ознайомитися із особливостями викладання математики за новими програмами. Переглянули презентацію «Організація навчального процесу на уроках математики в нових умовах».

В рамках семінару було презентовано досвід роботи учителя математики Новоград-Волинської ЗОШ №10 Пригоцької О.В. «Скрайбінг-новітня техніка презентацій, сучасна форма візуалізації навчального матеріалу». Олена В’ячеславівна покроково продемонструвала можливості програмного забезпечення та показала вже готові власні матеріали. Розповіла про застосування скрайбінгу в навчальному процесі.

Фінальною частиною семінару стало відвідування приватної школи «Синергія», де всі мали змогу дізнатися про особливості навчального процесу в такій школі.

Олена КОСТЮК, методист ІМЦ
Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.