Розширена колегія управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради

22.08.2017 року відбулась розширена колегія управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради, на якій розглядалось основне питання «Про підсумки підготовки закладів освіти міста до нового 2017-2018 навчального року».

З початком нового 2017-2018 навчального року керівників навчальних закладів міста привітала заступник міського голови Гвозденко О.В. Оксана Василівна відмітила відповідальну та якісну підготовку навчальних закладів міста до нового навчального року.

Начальник управління освіти і науки міської ради Ващук Т.В. проаналізувала підготовку навчальних закладів до нового навчального року в розрізі кожного навчального закладу, звернула увагу на першочергові завдання галузі.

Про планування роботи навчальних закладів та кількісні показники мережі на 2017-2018 навчальний рік повідомила заступник начальника управління освіти і науки Табакова А. О., відмітила зростання мережі класів ЗНЗ (на 6 класів) та учнів (на 68 дітей).

З питанням «Стан санітарно-гігієнічних умов навчально-виховного процесу» виступила начальник відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держспоживслужби у Новоград-Волинському районі Кащук В.М.

Стан охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах освіти проаналізувала Мамчур О.А., інженер з охорони праці групи ЦГО.

/Files/images/колегія 2017 серпень 1.jpg Про дотримання норм колективної угоди в навчальних закладах доповів голова міської організації профспілки працівників освіти Неук В.І.

Завідувачка інформаційно-методичного центру Філанчук С.В. поінформувала присутніх про забезпечення учнів підручниками, методичний супровід організації навчально-виховного процесу у 2017-2018 навчальному році, результативність ЗНО-2017.

Учасник серпневої конференції працівників освіти Міністерства освіти і науки України Седлецька К.Д., директор Новоград-Волинського колегіуму, повідомила присутніх про розгляд на конференції пріоритетних напрямків роботи навчальних закладів України на новий навчальний рік та участь колегіуму у пілотному проекті «Нова українська школа».

Членами колегії прийнято рішення, яке буде впроваджено в навчальних закладах міста відповідно до наказу управління освіти і науки.

Секретар колегії І.В.Сиротюк

Кiлькiсть переглядiв: 571

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.