Чергове заняття школи резерву керівних кадрів для навчальних закладів м. Новограда-Волинського

11.05.2017 року в Новоград-Волинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7 відповідно до плану роботи відбулось чергове заняття школи резерву керівних кадрів для навчальних закладів м. Новограда-Волинського за участю керівників закладів освіти міста та слухачів школи кадрового резерву.

За ініціативи начальника управління освіти і науки міської ради Ващук Т.В. за підписом міського голови Весельського В.Л. в Житомирську обласну державну адміністрацію було направлено клопотання щодо проведення для освітян міста навчання за програмою тематичного семінару „Організація роботи в навчально-освітніх закладах“.

Програму навчання, затверджену директором Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ, організацій (Булига Т.В.) оголосила методист Центру Коваленко І. Г.

Перед учасниками зібрання виступила Борозенна О.С., методист організаційного відділу Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, яка проаналізувала результати ЗНО минулого року, актуальні проблеми якісної підготовки випускників до здачі ЗНО. Керівники ЗНЗ міста мали змогу порівняти рівень знань випускників навчальних закладів міста з випускниками інших закладів області.

Активне обговорили учасники семінару питання соціально – трудових відносин з яким виступила заступник голови федерації профспілок області Хіміч О.А.

Начальник відділу контролю у галузі освіти, науки, спорту та інформації Управління Північного офісу Держаудитслужби в області Ярчевська Л.І. розповіла про організацію самостійного бухгалтерського обліку в бюджетних установах, зупинилась на типових порушеннях при організації роботи.

Як відмітили керівники, семінар був цікавим та конструктивним.

Головний спеціаліст управління І.В. Сиротюк
Кiлькiсть переглядiв: 607

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.