Питання мови – в центрі уваги педагогів-«дошкільників»

9 листопада 2016 року, в день української писемності та мови, в дошкільному навчальному закладі № 6 відбулось засідання міського консультативного пункту на тему «Забезпечення психолого-педагогічного супроводу формування пасивного та активного словника у дітей дошкільного віку».

Педагоги міста переглянули цікаві, насичені мовленнєвими завданнями, заняття в корекційних групах, модератори яких вихователь Андрушко Т.Л., та вчитель-логопед Савчук І.В.

Медведчук З.П., завідувачка ДНЗ, ознайомила слухачів із особливостями психолого-педагогічного супроводу формування активного та пасивного словника у дітей різних вікових груп.

З рухом активної та пасивної лексики в українській мові ознайомила учасників консультпункту вихователь-методист Рижківська Р.М. Слухачі мали змогу в інтерактивних іграх та вправах визначити різновиди пасивної і активної лексики.

З цікавими висновками досліджень німецького психотерапевта Н. Пезешкіана про те, як слова впливають на здоров’я та долю людей, ознайомила вчитель-логопед Савчук І.В.

Колектив ДНЗ щиро дякує всім, хто працював з нами на засіданні консультативного пункту.

Раїса РИЖКІВСЬКА, вихователь-методист ДНЗ №6
/Files/photogallery/2218/DSCN3849.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 275

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.