Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт» 2016-2017

Про проведення Міжнародного чемпіонату комп'ютерних талантів «Золотий Байт» 2016-2017

Надсилаємо зміст листа Міністерства освіти і науки України від 04.10.2016 року №1/9-526 «Про проведення Міжнародного чемпіонату комп’ютерних талантів «Золотий Байт» 2016-2017» про те, що з метою виявлення та підтримки учнівської та студентської молоді, обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки, інтеграції в міжнародний освітній простір, починаючи з 2008 року в Україні проходить Міжнародний чемпіонат комп'ютерних талантів «Золотий Байт» (далі - Чемпіонат), заснований Комп'ютерною Академією ШАГ. Конкурс орієнтований на молоде, прогресивне покоління, яке прагне проявити та реалізувати свої здібності у сфері ІТ-технологій, дизайну та комунікацій.

Мета Чемпіонату - стимулювання розвитку ІТ-галузі в Україні, підтримка талановитої молоді та створення потужної платформи для розвитку StartUp-атмосфери в Україні, на базі якої молоді таланти спілкуються з фахівцями світового рівня. Чемпіонат надає реальну підтримку творчій молоді та їх проектам.

Чемпіонат є некомерційним проектом, участь в якому безкоштовна.

З 15 листопада 2016 року в Україні стартують відбіркові етапи Чемпіонату, до участі у яких запрошуються школярі, студенти та випускники навчальних закладів.

Витрати на відрядження, проїзд, проживання, харчування керівників команд та учасників Чемпіонату здійснюється за рахунок коштів, залучених з джерел, що не суперечать законодавству. Відповідальність за життя та здоров'я дітей несуть керівники команд.

Просимо зазначену інформацію довести до відома керівників навчальних закладів, педагогічних працівників та учнів.

За додатковою інформацією щодо Чемпіонату звертатися до куратора заходу Яценко Марини за тел.: (044) 537-22-60.

Офіційний сайт проекту: www.goldenbyte.org .

Умови участі за посиланням: http://www.goldenbyte.org/ua/reglament .

Проректор (підпис існує) М. К. Сюравчик

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.