Інтернет-олімпіада для 11-класників

Інтернет-олімпіада для 11-класників

Кафедра української мови і літератури Національного університету “Острозька академія” запрошує учнів 11 класів ЗНЗ України взяти участь у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з української мови і літератури.

Перший етап інтернет-олімпіади буде проведено 15 лютого – 1 березня 2015 року як онлайн-тестування (реєстрація на сайті www.moodle.oa.edu.ua у період із 20 січня до 15 лютого 2015 року), що містить завдання з української мови і літератури відповідно до програми для загальноосвітніх навчальних закладів. За складністю тести відповідають рівню завдань з української мови і літератури для зовнішнього незалежного оцінювання.

За підсумками першого етапу двадцять п’ять учнів, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають запрошення для участі в другому (фінальному) етапі інтернет-олімпіади.

Другий (фінальний) етап, який передбачає написання учнівського твору на одну із запропонованих тем, відбудеться на базі Національного університету “Острозька академія” 14 березня 2015 року.

Переможці інтернет-олімпіади отримають сертифікат, що надає право першочергового вступу до Національного університету “Острозька академія”.

Запрошуємо одинадцятикласників перевірити свої знання з української мови і літератури й отримати можливість стати студентом найдавнішого вищого навчального закладу в Східній Європі – Острозької академії.

Детальніше на сайті: www.oa.edu.ua (розділ “Вступ” або “Події”).

Контактні особи:

Максимчук Віталій Васильович,e-mail: umiloa@ukr.net;

Федорич Христина Миколаївна, e-mail: khrystyna.fedorych@gmail.com.

Кiлькiсть переглядiв: 359

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.