Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Україна - європейська держава"

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка "Україна - європейська держава"

Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.12.2013 № 1842 «Про затвердження плану всеукраїнських і міжнародних заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2014 рік» та листа Українського державного центру позашкільної освіти від 11.06.2014 № 06-16 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава» 30 червня 2014 року у м. Києві відбудеться фінал заочного Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава».

До участі запрошуються учні та вихованці загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів віком від 6 до 14 років включно.

Просимо інформацію щодо проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава» довести до відома учнів і керівників загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.

Для участі у заході потрібно надіслати до 20.06.2014 року заповнену заявку та роботи на поштову адресу: 01021, м. Київ, Кловський узвів, 8, Український державний центр позашкільної освіти з позначкою на конкурс «Україна – європейська держава» або фото робіт на електронну адресу: estetu@i.ua.

Додаткова інформація за телефоном у м. Києві – (044) 253-74-99 (контактна особа – Педоренко Олена Василівна).

Додаток: Інформаційно-методичні рекомендації щодо проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава» на 4 арк.

Директор А.В. Цалко

Виконавець:

Осіпчук О.С.

т. 24-19-17

Додаток

до листа КПНЗ «Обласний центр НТТУМ»

13.06.14.2014 №

Інформаційно-методичні рекомендації

щодо проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка

на тему «Україна – європейська держава»

1. Мета та завдання

1.1. Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава» проводиться з метою налагодження та підтримки міжнародного співробітництва у сфері освіти, виявлення талановитих, обдарованих дітей та молоді виховання у них високих моральних якостей.

2. Організатори конкурсу

2.1. Організатором конкурсу є Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

3. Учасники конкурсу

3.1. До участі у конкурсі запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних та інших навчальних закладів віком від 06 до 14 років у двох вікових категоріях: молодша – від 06 до 10 років, середня – від 10 до 14 років (включно).

4. Порядок і строки проведення конкурсу

4.1. Конкурс проводиться з 10 по 30 червня 2014 року.

4.2. Підсумки конкурсу оприлюднюються на офіційному веб-сайті Українського державного центру позашкільної освіти не пізніше 10 липня 2014 року.

4.3. Для участі у конкурсі необхідно представити малюнок виконаний у будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери та ін.. Формат малюнка (на вибір): А1, А2, А3. Робота повинна бути оформлена у паспарту. На звороті малюнка необхідно вказати: ПІБ автора, вік учасника, назву навчального закладу (гуртка), регіон, ПІБ керівника, контактні телефони. Надіслані на конкурс роботи не повертаються.

4.4. Для участі у конкурсі необхідно роботи учасників (не більше 10 робіт з регіону) надіслати до 20 червня ц.р. на адресу: 01021, м. Київ, Український державний центр позашкільної освіти або фото робіт на електронну адресу: estetu@i.ua

4.5. Критерії оцінки робіт:

відповідність роботи цілям і завданням конкурсу;

оригінальність ідеї;

художнє виконання малюнку;

новизна використовуваного сюжету;

яскравість і виразність роботи;

актуальність та повнота розкриття теми.

4.6. Під час проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

5. Журі конкурсу

5.1. Для оцінки робіт та визначення переможців конкурсу формується склад журі, до якого можуть входити педагогічні працівники та фахівці з даного виду мистецтва.

Склад журі конкурсу затверджується відповідним наказом Українського державного центру позашкільної освіти.

5.2. Журі приймає в установленому порядку роботи, здійснює їх оцінку,

своїм рішенням визначає переможців конкурсу.

5.3. Рішення журі є остаточним та оскарженню не підлягає.

6. Організаційний комітет конкурсу

6.1. Для організації та проведення конкурсу створюється організаційний комітет. Склад організаційного комітету затверджується відповідним наказом Українського державного центру позашкільної освіти.

6.2. До складу організаційного комітету входять представники Українського державного центру позашкільної освіти, громадських організацій, засобів масової інформації.

6.3. Очолює організаційний комітет голова, який визначає та розподіляє повноваження членів організаційного комітету, керує роботою з організації і проведення конкурсу.

6.4. Члени організаційного комітету:

здійснюють підготовку дипломів учасникам та переможцям конкурсу.

6.5. Секретар організаційного комітету:

оформляє документацію щодо проведення та підбиття підсумків конкурсу;

сприяє висвітленню результатів конкурсу в засобах масової інформації;

відповідає за зберігання документів та матеріалів щодо проведення конкурсу.

7. Порядок підведення підсумків конкурсу

7.1. При підведенні підсумків журі визначає переможців, що зайняли перше, друге та третє місця у відповідних вікових категоріях.

7.2. За підсумками роботи журі учасникам та переможцям конкурсу вручаються дипломи відповідних ступенів.


Заявка

на участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка на тему «Україна – європейська держава»

1. Область, місто (район)__________________________________________________________________________________________________________________

2. Повна назва освітнього закладу (при якому займається гурток) (адреса, телефон)____________________________________________________

3. Назва гуртка __________________________________________________________________________________________________________________________

4. Прізвище,ім’я та по-батькові керівника телефон________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5. Вік вихованця: ________років

6. Назва роботи_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7. Короткий опис роботи___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

М.П. Директор навчального закладу


Кiлькiсть переглядiв: 592

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.