Стартував фестиваль дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей»

1 червня 2014 року за підтримки Міністерства культури України стартував фестиваль дитячих малюнків «Омріяна Україна очима дітей».
«Ми вирішили вже сьогодні дати можливість дітям сформувати образ майбутнього — образ Омріяної України, в якій їм хотілося б жити», — зазначають організатори.

Особливістю є формат фестивалю, а не конкурсу, адже «цінним є кожний малюнок, кожна мрія». Утім, передбачено призи для 10 учасників, які першими надішлють свої малюнки, 10 авторів найліпших малюнків та 10 авторів малюнків із оригінальним задумом.

Метою фестивалю є створення позитивного образу майбутнього, формування української ідентичності у дітей, спонукання дітей до мріяння, розвиток творчих здібностей у дітей, а також формування позитивного емоційного імпульсу в суспільстві.

Взяти участь у фестивалі, надіславши свої малюнки, можуть діти дошкільного та шкільного віку. Прийом робіт триватиме до 1 серпня 2014 року. З усіх надісланих малюнків буде створено образ омріяної України — величезне панно, яке демонструватимуть на одному з будинків у центрі Києва до Дня незалежності України.

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.