Конкурс для шкільних команд «Твій крок до безпечного Інтернету»

Конкурс для шкільних команд «Твій крок до безпечного Інтернету»

«Майкрософт Україна» та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України в рамках проведення Місяця безпечного Інтернету оголошують Всеукраїнський конкурс «Твій крок до безпечного Інтернету» – про те, як бути захищеним в Інтернеті.

До участі в конкурсі запрошуються команди-представники загальноосвітніх навчальних закладів України. Кожна команда має складатися з учителя та 3-5 учнів 5-11 класів однієї школи. Кількість команд від школи необмежена.

http://biggggidea.com/opportunities/66/?fb_action_ids=1413678238882857&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B492584644186926%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

На конкурс подаються творчі роботи (презентація, відео, вірш, пісня, колаж, малюнок, тощо), які розкривають бачення учня щодо створення безпечних умов користування Інтернетом у навчальному закладі. Кожна робота має описати один або декілька ризиків у мережі Інтернет та конкретні поради щодо їх уникнення.

За результатами конкурсу буде визначено три команди-переможці. Переможці отримують призи від організаторів конкурсу та партнера.

Конкурс проводиться у соціальній мережі Вконтакте.

Кiлькiсть переглядiв: 286

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.