«Шевченко в моєму житті» — конкурс для вчителів іноземних мов та учнів старших класів

«Шевченко в моєму житті» — конкурс для вчителів іноземних мов та учнів старших класів

• Початок 01.12.13
• Кінцевий термін прийому робіт 01.05.14
• Конкурс завершується 01.05.14

КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», видавництво Пірсон Ед’юкейш та газети English, Deutschта Francais оголошують конкурс для вчителів іноземних (англійської, німецької та французької) мов та учнів старших класів на тему «Шевченко в моєму житті», присвячений 200 річчю з дня народження Великого Кобзаря.
До участі у конкурсі запрошуємо вчителів іноземних (англійської, німецької та французької) мов та учнів старших класів.
Надішліть нам есе «Шевченко в моєму житті» іноземною мовою про роль Т. Шевченка в вашому житті, житті вашого міста, села, країни.
Термін проведення конкурсу — 1 грудня 2013 року — 1 травня 2014 року.
Мета конкурсу: зібрати й надрукувати найцікавіші есе вчителів та учнів, присвячених Кобзареві.

ВИМОГИ ДО МАТЕРІАЛІВ
Матеріал повинен бути у друкованому вигляді, обсяг — 2000 знаків. Шрифт — Times New Roman, розмір — 12—14. Додайте електронний носій. Заявка з особистими даними та дозволом на публікацію обов’язкова. Фото та малюнки подаються окремими файлами в форматі JPG або PDF.
Пріоритетними вважатимуться роботи, які будуть супроводжуватися копією квитанції про передплату одного із наших видань мінімальним терміном на три місяці.

НАГОРОДИ
Найцікавіші матеріали будуть надруковані в нових посібниках та книжках, фахових газетах English, Deutsch та Francais та на сайті у 2014 році, а їх автори отримають призи.
Учителі та учні, які посядуть 1—3 місця, будуть нагороджені комплектом книжок видавництва «Шкільний світ» та дипломами. Всі, хто надішле свої есе, отримають дипломи.
Надсилайте Ваші есе до нашої редакції або електронною поштою: english.1veresnya@gmail.com, Newspaper-deg@osvitaua.com,tanya2011@live.ru

Ми з нетерпінням чекаємо на Ваші листи!

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.